7 Οκτ 2008

Βραδιά Λατρείας

Το Σάββατο 4 Οκτωβρίου, έγινε μια μουσική βραδιά στο CosmoVision Center που βρίσκεται στο Κορωπί της Αττικής. Την βραδιά διοργάνωσαν οι εκκλησίες της Αγίας Παρασκευής, της Καλλιθέας, του Πειραιά, του Μενιδίου και της Νέας Ιωνίας. Παραβρέθηκαν εκατοντάδες αδέρφια από διάφορες εκκλησίες τόσο της Αττικής όσο και από πολλά μέρη της Ελλάδας.

Ήταν μια πραγματικά, υπέροχη βραδιά, γεμάτη υμνωδία και λατρεία προς τον Θεό! Οι καρδιές μας άνοιξαν, και ο Κύριος τις γέμισε με ευλογία και χαρά! Είδαμε πολλά πρόσωπα με υψωμένα χέρια και με δάκρυα στα μάτια τους να δοξάζουν τον Κύριό μας τον Ιησού Χριστό μέσα από την καρδιά τους. Μέσα σ΄ ένα τέτοιο περιβάλλον αισθανθήκαμε όλοι μας την γλυκιά παρουσία του Θεού!

Την λατρεία οδήγησαν οι αδερφοί Χρήστος Παπαβασιλείου, Μάνος Βαφειάδης και Άρης Γραβάνης. Είχαμε την χαρά να συμμετάσχουμε σαν νεολαία ψάλλοντας έξι ύμνους με τη συμπαράσταση και τριών αδελφών από τον Πύργο. Μηνύματα έφεραν οι αδερφοί Αντώνης Περιάλης και Πάυλος Κοροβέσης. Μετά το τέλος της βραδιάς, είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε αδέρφια από άλλες εκκλησίες, και όλοι μαζί να έχουμε κοινωνία.

Αργότερα κάποια αδέρφια άρχισαν να ψάλλουν αυθόρμητα με μια κιθάρα. Τελικά συμμετείχαν όσα αδέρφια ήταν ακόμα στον χώρο, και η βραδιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο. Ευχόμαστε η πολύ όμορφη αυτή βραδιά λατρείας να είναι μόνο η αρχή, και σύντομα να δούμε κι άλλες.

Στην Αθήνα μας φιλοξένησαν με πολύ αγάπη τα αδέλφια από την εκκλησία του Πειραιά. Την Κυριακή αφού φάγαμε όλοι μαζί στην εκκλησία, ψάλλαμε μέχρι αργά το μεσημέρι με τις κιθάρες μας και είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε πολύ ωραίους ύμνους που έπαιζαν στις κιθάρες τους οι αδελφοί Ανέστης και Χρήστος.

Ευχαριστούμε τα αδέρφια μας από την εκκλησία του Πειραιά για την φιλοξενία τους το τριήμερο που βρεθήκαμε στην Αθήνα, και τον Κύριο για τις ευκαιρίες που μας δίνει να τον λατρεύουμε όλοι μαζί.

3 σχόλια:

Dionysia Stathatou είπε...

Ευχαριστούμε το Θεό για εσάς αδέρφια!

Ο ενθουσιασμός και ο αυθεντικός τρόπος λατρείας σας στον Κύριο άνοιξε τις καρδιές μας και τα χέρια μας υψώθηκαν (χωρίς ντροπή) στον ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ:

ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΜΑΣ!

ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΘΕΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!

Σας περιμένουμε ξανά...

Εις το επανιδείν....

tanstil είπε...

Και εμείς αδερφή, ευχαριστούμε τον Κύριο, για όλους όσους βρέθηκαν και συμμετείχαν σε αυτήν την βραδιά λατρείας. Ο Θεός να σ' ευλογεί! :)

Unknown είπε...

Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε και εμένα να βρεθώ σε αυτή την όμορφη βραδιά. Η χαρά μας μεγάλη για την παρουσία και την ευλογία του Θεού αλλά και επειδή είχαμε την ευκαιρία να σας ξαναδούμε απο κοντά. Ο Θεός να σας ευλογεί